Мениджърът на Челси Антонио Конте нямаше много какво да каже след боя, който тимът му понесе при гостуването си на Рома в Шампионската лига. Домакините се наложиха с 3:0 и пропуснаха още куп положения пред вратата на англичаните.

Конте призна, че тимът му е играл зле, но изрази надежда, че това няма да се повтори.

Рома нарита Челси в яко шоу

„Когато падаш с 0:3, това означава, че представянето не е било добро. Първото полувреме показахме добър футбол, създадохме много положения, но в крайна сметка на почивката губехме с 0:2, което не бе справедливо“, коментира той.

„През второто полувреме обаче представянето ни наистина бе лошо. Рома показа повече воля да се бори, повече желание да спечели мача. Много съм разочарован от второто ни полувреме. Всички трябва да бъдем отговорни за това си представяне“, продължи италианецът.

„Когато допуснеш три гола има за какво да си разтревожен. Това означава, че нещо не работи както трябва. Сега е много трудно, но трябва да анализираме мача. Трябва да работим много в тактически аспект. През този сезон работим много малко в този аспект. Трябва да се погледнем отстрани. Тази вечер бе лоша за нас. Надявам се да бъде само тази“, сподели още Конте след мача.